Lej en æbleskivevogn

Hjemmelavede æbleskiver, gløgg og varm chokolade

Julehyggen bliver endnu større når vi ankommer til jeres julefest med duften af æbleskiver som bliver bagt på stedet. Vi kan også servere gløgg / kaffe /te / varm chokolade og hvis det ønskes, klarer vi også julemusikken fra vores højtaler. Så læn dig tilbage og nyd den skønne duft af æbleskiver og hyggen sammen med dine gæster, kollegaer eller ansatte.

Når vi kommer med æbleskiver til dit event, er du altid sikker på at få en professionel service og en rigtig god stemning. Vi er ifør uniformer, store smil og har en ydmyg og professionel kundetilgang. 

Herunder kan du se vores unikke æbleskivevogne, som også kan kombines med vores andre dessertvogne til dit event. Mange vælger også vores bord med gløgg setup og varm chokolade, samt vores gode økologiske kaffe sammen med de dejlige æbleskiver.

Æbleskivevogn

Vores æbleskivevogne har plads til ikke mindre end 100 æbleskiver af gangen. Æbleskiverne bliver lavet helt traditionelt tilsat et tvist af kardemomme. Vi vender æbleskivedejen på gammeldagsvis med lange strikkepinde – det er et sandt show.

Menuen er opgraderet, så udover flormelis og syltetøj findes der også nutella, knuste pebernødder, flødeskum og meget mere. Book også et gløgg set-up eller kakao set-up til denne vogn, da det bare er den perfekte kombination til julehyggen.

Denne æbleskivevogn er perfekt til julefrokost, jule arrangementer, firmafester, messer, events og arrangementer.

æbleskiver næsten færdigbagt

Hjemmelavede æbleskiver

Æbleskivedejen bliver lavet fra bunden og er skabt ud fra de bedste familieopskrifter. Vi bager på stedet og vender de skønne æbleskiver med strikkepinde, som man gør helt traditionelt.
Vores gammeldags æbleskiver er lidt større end normalt, da vi har fået lavet hullerne i æbleskivejernet større. Med den størrelse kan 3 stk. mætte de fleste.

DE ANDRE FLOTTE

DESSERT­VOGNE & KAFFEVOGNE

Hvis du tænker at du måske mere er i humør til pandekager, vafler, is eller kaffe kan vi også klare dette. Som allerede beskrevet er denne side skabt af Nicolas og Emilie, ejere are SweetStreet, som har en masse flotte vogne at byde på. SweetStreet har æbleskivevogne, pandekagevogne, kaffevogne, isvogne og vaffelvogne.

Kamæleonen

Pandekage- og vaffelvogn

Fra den flotte special designede cykel kan der både serveres sprøde belgiske vafler og søde crêpes med alverdens toppings til.
Og som en ægte kamæleon kan den skifte farve fra grøn til blå. 

MÅL
B: 1.35 m – L: 2.5 m

Vaffelcykel

Lej en kombineret kaffe- og vaffelvogn til din fest 

lej kaffe vaffel vogn

Den Sorte Ridder

Kaffe og vaffelvogn

Den mest effektive dessertvogn af alle. Han er væbnet med både noget lækkert at spise og varmt at drikke. Fra Den Sorte Ridder serveres lækre ægte belgiske vafler og økologisk kaffe, te eller varm chokolade. Han vil med sikkerhed redde både dig og alle omkring dig, store som små.

MÅL
H: 1.80 m – B: 1.30 m – L: 2.6 m

Perry

Kaffe- og vaffelvogn

Vores store kaffe & vaffel- vogn, Perry er en del større end vores andre scootere. Fra den ene side kan vi servere vores skønne økologiske kaffe og andre varme drikke og fra den modsatte side kan vi servere vores ægte belgiske vafler med vores hjemmelavede toppings. Perry er en sikker succes!

MÅL
H: 2.50 m – B: 1.55 m – L: 3.40 m

Scooter kaffe vaffel

Events / firmafest / messer/ festival

SØDE ORD FRA VORES KUNDER

Nyder helt åbentlyst deres job
Utrolig søde, sjove og servicesminded. Gode til at skabe den rigtige stemning og nyder helt åbentlyst deres job. Vi kan klart anbefale dem…

Nicolas og Emilie fra Sweetstreet er de helt rigtige at have med til enhver lejlighed, hvor man ønsker sig lækker dessert, dejlig kaffe og skønt selskab. Fuldstændig fantastisk service. Varmeste anbefalinger herfra!

Brugte dem til datterens konfirmation. Kan kun anbefales. Kom i god tid, super service, venlig personale og fantastisk kaffe/vafler ;0).